Android Uygulamaları Artık Bilgisayarlarda Çalışabiliyor! [Hemen Dene]

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Google‘ın 2014’ün Eylül ayında “App Runtime for Chrome” (ARC) yani Chrome için uygulama çalıştırma aracını geliştiricilerin kendi Android uygulamalarını Chrome OS’lu cihazlarında deneyebilmeleri için sunmuştu. Bugün Google, Android uygulamalarını herhangi bir Windows, Linux veya Mac OS X yüklü masaüstü bilgisayarda kullanmaya olanak sağlayan ARC Welder isimli programını duyurdu.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

ARC Welder programı aslında geliştiriciler için geliştirilmesine rağmen, isteyen herkesin Android uygulamalarını bilgisayarında kullanmasına imkan tanıyor. Bunun için yapmanız gereken Chrome için ARC Welder uygulamasını tıklayarak indirmek.

arc-welder-andronova

Chrome eklentilerinden ARC Welder uygulamasını yükledikten sonra açıyoruz ve Add your APK butonuna basıp, sonraki ekrandan uygulama ekranının yatay mı dikey mi, tablet mi telefon mu olacağına dair bilgileri seçip Launch App butonuna basarak uygulamayı çalıştırıyoruz.

Bir çok kişi için kullanışlı bir hizmet olmuş. Tebrikler Google.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.