Android N indir General Mobile 4G Android One Nexus

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Android N indir General Mobile 4G Android One Nexus yükle. Nexus 5X, Nexus 6, Nexus 9, Nexus Player, Pixel C ve Sony Xperia Z3 nasıl yüklenir? Android N ROM indir yükle. Android N indir dene bizimle paylaş.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Google, Android N Geliştirici Önizleme 4. versiyon sürümünü yayınladı. Android N geliştiriciler için yayınlanan sürümü isteyen herkes indirip deneyebilir. Tabi yeterli bilginiz varsa! Android N’ nin bu sürümünde verimlilik açısından büyük gelişmelerin bulunduğu ve en önemlisi olarak’ ta API (Uygulama Programlama Arayüzü) / SDK (Yazılım Geliştirme Kiti) noktasında yazılımcılar için daha önemli olduğu yer aldı.

Android N sürümü ile gelen çoklu pencere, hızlı yanıtlama özelliği, API ve instant apps gibi gelen özellikler artık test edilebilecek. Geliştiriciler aynı zamanda Google Play Store ve uygulamaların uyumluluk testlerini yapabilecek.

Android N indir yükleAndroid N indir General Mobile 4G Android One NexusGeliştiriciler sürümü Android N indir

Android N deneme sürümünü kullanan bazı kullanıcılarda Wi-fi bağlantı kopmaları ve bağlantı sorunları bu versiyonda çözülmüş görülüyor. Ama bu sürümde tam oturmamış görünüyor. Örnek olarak WhatsApp bildirimleri veya mesajları iletimde sorun görülmekte. Bu sorun bazen iletilerin geç ulaşmasına da neden olabiliyor. Sony Xperia Z3 Android 7.0 N güncellemesi haberimizde Android N ile ilgili bazı detaylara ulaşabilirsiniz.

Android N 4. sürümü destekleyen cihazlar: Nexus 5X (bullhead), Nexus 6 (shamu), Nexus 6P (angler), Nexus 9 (volantis), Nexus 9G (volantisg), Nexus Player (fugu), Pixel C (ryu) General Mobile Android One 4G (seed) ve Sony Xperia Z3 (D6603 and D6653) cihazlara yükleyebilirsiniz. Android N geliştiriciler sürümünü daha önce cihazınıza kurduysanız, yeni sürümü OTA üzerinden güncellemesini yapabilirsiniz. Geliştiriciler Android N indirme adresi.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.