Samsung Galaxy S6’ya Ait Net Görüntüler ve Video Yayınlandı!

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Dün sizlerle daha önce sızdırılan bilgiler ışığında ortaya çıkan render görüntülerinin oluşturulduğu Samsung Galaxy S6 ve Apple iPhone 6 karşılaştırmasının ardından, şimdi çok daha net görüntü ve videolar görüntülendi.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Hergün Galaxy S6, HTC One M9 veya Xperia Z4 e yönelik sızdırılan haberler bitmek bilmezken, Barselona’da 1 Mart’ta başlayacak amiral gemilerin tanıtım şöleni öncesi heyecanlar doruklara ulaşmış durumda. Samsung’un yaşadığı finansal zorluklar ve satışların düşmesi diğer rakiplerinde de mevcut ve firmalar rakiplerine karşı ciddi adımlar atmak zorunda.

Samsung için bu adımın Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge ile olacağını hepimiz biliyoruz ve en çok merak edilen akıllı telefon da bu olsa gerek. Aşağıda bazı kılıf üreticilerinin reklam afişlerinde net olarak ortaya çıkan ve son halinin net bir şekilde render edilip video ile de gösterildiği Galaxy S6’yı detaylı olarak inceleyebilirsiniz. Yazının sonunda yorumlarda yeni Galaxy S6 hakkında ki fikirlerinizi bekliyoruz.

"ProEXR File Description "ProEXR File Description "ProEXR File Description "ProEXR File Description "ProEXR File Description "ProEXR File Description "ProEXR File Description "ProEXR File Description "ProEXR File Description "ProEXR File Description "ProEXR File Description "ProEXR File Description Samsung-Galaxy-S6-Verus-Leaked-Images-1 Samsung-Galaxy-S6-Verus-Leaked-Images-2 Samsung-Galaxy-S6-Verus-Leaked-Images-3 Samsung-Galaxy-S6-Verus-Leaked-Images-4

tIpblBogQvo” width=”1000″ height=”505″ frameborder=”0″ allowfullscreen=”allowfullscreen”>

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.