Çift kameralı telefon Samsung Galaxy C10 satışa çıkacak

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Note 8' de olması beklenen çift kamera Çin kaynaklı bir habere göre Samsung ilk çift kameralı akıllı cep telefonu Galaxy C10 SM-C9150 modelini piyasaya süreceğini duyurdu.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Dünyanın en önde gelen elektronik araç üreticisi şirket olan Samsung, çift kameraya sahip akıllı telefon modellerini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Daha ince ve daha hızlı telefon üretimi için de çalışmalara başlayan şirket tarafından üretilen elektronik cihazlar, dünyanın her bölgesinden milyonlarca kullanıcı tarafından beğeni görüyor ve satın alınıyor. Her geçen gün daha da büyüyen şirketin akıllı telefon pazarındaki payı da oldukça büyük.

Samsung telefonda arkada çift kamera olacak

Çift kameralı telefon Samsung Galaxy C10 satışa çıkacak

Samsung’un beğeniye sunulacak olan yeni modeli Galaxy C 10’un arka kısmında alt alta konumlandırılmış iki adet kameraya sahip olması bekleniyor. Henüz şirket yetkilileri tarafından bu konuda yapılmış resmi bir açıklama bulunmuyor. Ancak, çeşitli kaynaklardan edinilen bilgilere göre yeni model çok daha ince ve hızlı olacak.

Fotoğraflarda kalite daha da artıyor

Akıllı telefonuyla fotoğraf çekmek isteyenler, yeni çıkacak olan Galaxy C 10’u rahatlıkla kullanabilecek. Çok daha kaliteli fotoğrafların çekilmesi bu telefon sayesinde mümkün olacak. Bu modelin Türkiye’de satışa sunulup sunulmayacağı konusunda da net bilgiler bulunmuyor. Ancak, ülkemizdeki satışlarda Samsung Electronics Türkiye garantili olarak şirket tarafından üretilen tüm ürünleri almak mümkün oluyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Tüketicilerin güvenle alışveriş yapmalarını sağlayan Samsung, yeni modelin de garantisini böylece vermiş olacak. Oldukça net ve gerçekçi görüntüler elde edilmesini sağlayan çift kameralı modelin tasarımıyla ilgili görüntüler basına sızmış durumda. Telefonun dış tasarımında siyah kullanıldığı görülüyor.

Samsung Galaxy C10 satışı


Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2017, 20:38

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.