Samsung Galaxy S7’nin Üç Farklı İşlemcili Versiyonu Olacak!

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma
HTC Desire ve HTC Legend'e Root erişimi

Samsung’un yeni amiral gemileri Galaxy S6 serisinden sonra, şimdi gözler önümüzdeki yıl çıkacak olan yeni Galaxy S7 modeline yönelmiş durumda.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung’un Galaxy S6 serisinde her iki tarafı da kavisli ekrana sahip Galaxy S6 Edge modelini de yayınlamasının ardından, S7 serisinde de aynı yöntemin uygulanacağı söylenenler arasında.

Bu konuda kısa süre önce “İki Farklı Samsung Galaxy S7 Modeli Onaylandı” başlığında yayınladığımız haberimiz ilginizi çekebilir.

samsung-exynos

Galaxy S7 modelinin en çok merak edilen konusu ise, hangi çipseti kullanacağı ve bu konuda bir çok söylenti var. Son olarak Samsung’un Snapdragon 820 çipsetinin Galaxy S7‘de kullanılmak üzere Qualcomm ile anlaştığı haberimize buradan ulaşabilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

snapdragon-820

Söylentilere göre Samsung, yeni amiral gemisi Galaxy S7 serisinde 3 farklı işlemci seçeneği sunacakmış.

Elbette söylentiler bu kadarla yetinmiyor. Samsung, yeni S7 serisinde, aynı zamanda kendi çipseti Exynos 8890 modelini de kullanacağı söylenirken, şimdi aldığımız son bilgide de, Galaxy S7‘nin Hindistan sürümünde Galaxy Note 5 modelinde kullanılan Exynos 7422 çipseti kullanılacakmış.

2016’nın ilk çeyreğinden sonra gerçekleştirilecek olan Mobil Dünya Kongresinde ortaya çıkması beklenen yeni Galaxy S7 modelini dört gözle bekliyor olacağız.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.