Ücretli Google Play Gazetelik İçerikleri Artık Türkiye’ye Geldi!

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Android akıllı telefonunuz veya tabletinizde her çeşit haberi kolayca takip edebilmenizi sağlayan Google’ın kendi uygulaması Google Play Gazetelik (Google Play Newsstand) artık tümüyle Türkiye’den kullanılabilir durumda. Google bugün itibariyle Gazetelik uygulamasının ücretli içeriğini Avusturya, Belçika, İrlanda ve Türkiye’ye açtı. Google Play Gazetelik uygulaması

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Daha önce sadece ücretsiz içeriklere erişim olanağı bulunan Google Play Gazetelik’te artık Türkiye’deki kullanıcılar da tüm dünya genelindeki spor, iş dünyası, mutfak, eğlence, moda ve daha bir çok kategorideki ücretli yazılı, sesli ve görüntülü içeriklere ulaşabilecekler.

Google Play Gazetelik uygulaması

google-play-gazetelik-turkiye

Henüz Google’ın Android kullanıcıları için sunduğu tüm servislere ülkemizden erişim olmasa da, Google Play Gazetelik ile birlikte sonrasında Google Play Filmler ve Google Play Müzik servislerinin de kısa süre içerisinde Türkiye’deki kullanıcılara açılacağı tahmin ediliyor. Umarız Google en kısa sürede bu adımları atar.

Gazetelik uygulamasını doğrudan telefonunuza yükleme için Google Play Gazetelik İndir linkine, Google Play Store’dan indirmek için ise buraya tıklayabilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.