Türkiye İçin Türk Telekom’dan 2 Yıl Ücretsiz İnternet Geliyor!

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Türkiye’nin telekomünikasyon alanında ki rakipsiz firması Türk Telekom, kuruluşunun 175’inci yıl dönümüne istinaden tüm Türkiye için bedava internet sunacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Ankara’da düzenlenen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da ştirak ettiği 175’inci doğum günü töreninde, Türk Telekom‘un CEO’su Rami Aslan, Türkiye için hayata geçirecekleri harika projelerini açıkladı.

Bu projeye göre, tüm Türkiye genelindeki, evlerinde henüz interneri bulunmayan tüm vatandaşlar için 2 yıl ücretsiz internet hizmeti sunulacak. 4 GB kotası bulunacak ve 4 Mbps hızında olacak ücretsiz internet projesiyle, herkes internete kavuşmuş olacak.

Bu projeleriyle birlikte Türkiye’de 2015 yılı sonuna kadar 22 milyar TL yatırım gerçekleştirmiş olacak Türk Telekom’un Yönetim Kurulu Başkanı Mohammed Hariri, “2023 vizyonu için çıkılan yolculukta Türkiye halkı ve hükümetinin yanında olacağız” dedi.

Ücretsiz internet projesi, Türkiye’nin dijital alanda gelişmesinin yanı sıra, Türk halkının da kendilerini geliştirmelerinde büyük katkı sağlayacak. Türk Telekomu bu ve benzeri projelerinden ötürü tebrik ediyoruz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.