Galaxy Note 7 Android 7.0 ile gelebilir

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Samsung ve Google çalışmaları devam ediyor. Nougat haberleri için Andronova’ yı takip etmeye devam ediniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung Galaxy Note 7 modelini 2 Ağustos tarihinde resmen tanıtacak. Galaxy Note 7 ile ilgili ara ara yayınlanan haberlerden sonra nihayet resmi tanıtım tarihi açıklandı. Cihaz özelliklerine Galaxy Note 7 fiyatı Note 7 özellikleri yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Samsung Galaxy Note 7 Android 7.0

Galaxy Note 7 Android 7.0 ile gelebilir

Galaxy Note 7 Android 7.0 ne zaman çıkacak

Yeni düşen bir habere göre Galaxy Note 7, Android 7.0 Nougat işletim sistemi yüklü şekilde satışa çıkabilir. Bu mümkün mü? Diyenler için evet teknik olarak mümkün. Ama stabil şekilde olabilir mi! Bu net değil. Google, TouchWiz sürümleri için Samsung ile beraber çalıştığı bilinmekte. Bu nedenden dolayı Galaxy Note 7 tanıtımda Android 7.0′ da yer verilebilir.

Android 7.0 Nougat geliştiriciler için final sürüm Ekim ve Kasım 2016 tarihlerinde yayınlanacağı açıklanmıştı. Ama dün itibaren Android 7.0 Nougat geliştiriciler final sürümü yayınlandı. Android 7.0 Nougat güncellemesi alacak cihazlar için yayınladığımız Android 7.0 alacak cep telefon modelleri cihazları haberine bakmanızı öneririm.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.