Periscope Android İçin Google Play Store’da Yayınlandı, Hemen İndir!

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Twitter‘ın ilk olarak iOS için yayınlanan popüler canlı yayın uygulaması Periscope, şimdi Android kullanıcıları için Google Play Store‘da yayınlandı. Periscope indir yükle.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Kullanıcıların kendi telefonlarından ve tablet pc’lerinden canlı yayın yapabilmesine olanak sağlayan, birkaç günde milyonlarca kişi tarafından indirilen ve kullanıcıların stadyumlardaki maçları, TV dizilerini canlı olarak paylaşmalarından dolayı bir çok davaya konu olan Periscope uygulamasının Android versiyonu, iOS versiyonundan özellik olarak aynı.

Android 4.4 Kitkat ve üzeri sürüm yüklü cihazlarda çalışan Periscope uygulamasına ait bazı ekran görüntülerini aşağıda görebilirsiniz.

Periscope indir

periscope-android

Uygulamayı doğrudan telefonunuza indirmek için Periscope indir bağlantısına veya Google Play Store‘den indirip yükleyebilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.