Samsung’un Galaxy J7 İsimli Yeni Telefonu Ortaya Çıktı!

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma
HTC Desire ve HTC Legend'e Root erişimi

Hemen her gün bir başka Samsung haberini paylaştığımız son günlerde, bazı kullanıcılarımız “Siz Samsung sitesi misiniz?” gibi sorular yöneltmeye başladı. Şöyle ki, Samsung o kadar çok teknoloji geliştiriyor ve mobil cihaz üretiyor ki, hakkında haber yapılmaması mümkün değil.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Son olarak şimdi aldığımız bilgiye göre, akıllı telefon pazarına yön veren Koreli dev Samsung, onlarca farklı akıllı telefon modeline bir yenisini daha ekliyor. Dün Samsung’un web sitesindeki kaynak kodlarında yeni giriş seviyesi modeli Samsung Galaxy J7 görüntülendi.

galaxy-j7

Sızdırılan bilgilerde SM-J700F kod adıyla yer alan yeni cihazın 1.5GHz hızındaki ARM Cortex-A53 yongasıyla geldiği görülüyor. 5.5 inç 720×1280 HD ekrana sahip olarak Galaxy J7’nin kısa süre içerisinde tanıtılması bekleniyor. 255$’dan satılması planlanan Galaxy J7’nin Türkiye’de de satılıp satılmayacağı henüz net değil.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.