Galaxy S5 Android 6.0.1 Güncellemesi Dünya Genelinde

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma
HTC Desire ve HTC Legend'e Root erişimi

Samsung Galaxy S5 Android 6.0.1 güncellemesi indir yükle. Galaxy S5 Android 6.0.1 nasıl indirilir nasıl yüklenir. Galaxy S5 Android 6.0.1 global olarak yayınlandı. Android 6.0.1 Türkiye sürümü ne zaman?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung, Galaxy S5 Android 6.0.1 sürüm güncellemesini Türkiye dahil dünya genelinde global olarak yayınladı. Android 6.0.1 güncellemesi kademeli olarak 1-2 hafta içerisinde kullanıcılarına ulaşacak.

Bazı Galaxy modelleri için yayınlanan Android 6.0.1 sürümü, ne zamandır Galaxy S5 içinde beklenmekteydi. Samsung, geçtiğimiz ay Galaxy S5 için Android 6.0.1 güncellemesini G.Kore’ de yayınlamıştı. Galaxy S5 Android 6.0.1 güncellemesi G.Kore’ de haberimizden detayları inceleyebilirsiniz.

Android 6.0.1 ile gelen bazı yenilikler: TouchWiz kullanıcı arayüzü, gelişmiş yönetim seçenekleri, güvenlik güncellemesi, pil performansı, yeni emojiler ve cihaz genelinde performans yenilikleri ile geliyor. Android 6.0.1 dosya büyüklüğü 1.5 GB.

Samsung Galaxy S5 Android 6.0.1 güncellemesini cihazdan Ayarlar / Cihaz Hakkında / Yazılım Güncelleme adımlarıyla kontrol edebilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung Galaxy S5 Android 6.0.1 güncellemesi

galaxy s5 android 6.0.1 güncellemesi Türkiye

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.