Alt alta 3 ve 4 kameralı Galaxy Note 10

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Samsung, Note 10' u iPhone benzeri alt alta kamera sıralamasıyla çıkarabilir. Sosyal ağlarda dolaşan bilgiye göre arkada 3 kamera ve 4 kamera alt alta gelecek. Fiyatı?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung, Note serisine yeni model eklemek için çalışmalarını sürdürmekte. Yeni düşen bir haberde Note 10 için kamerada dizilimin değiştiği yönünde söylentiler dolaşıyor.

Bir Twitter hesabında yer alan kamera özelliğinde dizilimin değiştiği yönünde açıklama yapıldı. Açıklamanın resmi olmadığını belirterek iddianın doğruluğu konusunda olumlu payı fazla diye düşünüyoruz.

Arka ve ön kısımda kameraların sıralaması değişiyor. Apple’ ın tarzını andıran bir kamera dizilimiyle karşılaşabiliriz. Kamera özellikleri S10′ a benzer ama bir tık üstü olabileceği belirtiliyor.

Kamera dizilimi Galaxy Note 10 değişiyor mu?

Note 10′ da arka kısımda 3 kamera yer alacak. Yerleşim alt alta olması bekleniyor. Önceki modelde yan yana duruyordu. Ön kameranında ortada olacağı söyleniyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy Note 10 iki modelle çıkacak. 10 ve Pro diyebiliriz. Düz olanda 3 kamera ve Pro’ da 4 kamera karşımıza çıkabilir. Tabi bunlar tahmin olarak dolaşan bilgiler.

Alt alta 3 ve 4 kameralı Galaxy Note 10

Böyle bir model için büyük ihtimal yüksek fiyatlar konuşulacak. Türkiye Note 10 fiyatı sizce ne kadar olacak? 


Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2019, 19:43

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.