Galaxy S4 için en iyi ROM sürümü

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung Galaxy S4 telefon modeli için en stabil çalışan custom rom dosyası hangisidir veya Custom ROM sürümleri içerisinde en sorunsuz olanı hangisidir? Cevabı…

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung artık yeni telefon modellerini piyasaya çıkardıkça eski modellerinin üretimini durdurmaktadır. Özellikle son günlerde en son modeli olan amiral gemisi Galaxy S8 ile ilgili haberler yayınlamdıkça bu sıkıntı dahada yeni modellere doğru yaklaşmaktadır. Firmanın üretimini durdurduğu telefon modellerinden biride Galaxy S4 modelidir.

Samsung firması Galaxy S4 modelinin üretimini durdurmuştur. Aslında üretimin durdurulması kullanıcıları çok etkilememektedir. Fakat yazılım güncellemeside bununla paralel ilerlerse işte ozaman sıkıntılar başlamaktadır. Yeni android sürümlerinin daha stabil olması ve görsel olarak daha güzel görünmesi Galaxy S4 kullanıcılarını olumsuz etkilemektedir. İşte burada bahsedeceğimiz konu ise telefonunuz güncelleme dışında bırakıldıysa nasıl yeni güncellemeler alabilirsiniz.

Tabiki şunu belirtelim bu yöntemi kullanacak takipçilerimizin ROM atma flaşma tabirleirni iyi bilmeleri ve nasıl yapılacağını öğrenmeleri gerekmektedir. Çünkü bu custom ROM yüklemelerinde telefonlarında ciddi arızalar oluşan kullanıcılar forum sitelerinde yer alamaktadır. Bundan dolayı bu uygulamayı tamamyle sizin tercihinize bırakıyoruz. Telefonunuzda oluşacak donanımsal hatalarıda göz önüne alarak bu custom ROM sürümlerini yükleyiniz. Bu uyarılarımızı yaptıktan sonra şimdide tarafımca denenmiş ve kullanımı en kolay ve diğer custom romlar içerisinde enstabil olan rom ismini sizlerle paylaşacağız.  

Ale95 Note5 Port Final v7.1 Fix

ROM dünyasında kendisine haklı bir şöhret edinen Ale95 Galaxy S5 I9500 modeli için en iyi ve en kullanışlı ROM sürümlerini yayınlamaktadır. En son yayınlanan Ale95 Note5 Port Final v7.1 sürmünü aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Bu ROM dosyasını telefonunuza kurduğunuzda telefon ekran görüntüsü aşağıdaki gibi olmaktadır.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

androidfilehost.com/?fid=745425885120721232

Galaxy S4 için en iyi ROM sürümü


Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2019, 14:50

ETİKET:
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.