LG G4, 29 Nisan’da İstanbul’da Tanıtılacak!

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Bu yıl merakla beklenen akıllı telefonlardan bir tanesi olan LG’nin yeni amiral gemisi LG G4’ün geçtiğimiz günlerde görüntüleri sızdırılmış ve ardından da performans testlerinde Snapdragon 808 işlemciyle geleceği görüntülenmişti. LG tarafından hiç bir resmi bilginin verilmediği ve bu zamana kadar söylenen bilgi ve paylaşılan görüntülerin gerçek olmayabileceği gerçeği bir tarafa, çok yakında tüm sorular cevabını bulacak. LG, merakla beklenen yeni amiral gemisi LG G4’ü 29 Nisan’da İstanbul’da tanıtmaya hazırlanıyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

LG’nin yayınladığı davetiyenin üzerinde yazılı olan “See the great, feel the Great” sloganındaki “G” harfinin G serisinin amblemiyle aynı olması, LG’nin G4’ü tanıtacağı ihtimalini güçlendiriyor.

lg-g4-lansman2

Buna göre LG G4’ün lansmanı, 28 Nisan’da New York, Londra, Paris ve 29 Nisan’da ise Seul, Singapur ve İstanbul’da yapılacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak