Playstation 5 ne zaman çıkacak?

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Kısa süre önce Sony' nin oyun konsolu Playstation' ın yeni modeli yani PS 5' den kötü haber geldi. 2018 Yılında satışa çıkmayacak. CEO' su 2019 yılını işaret etti. Şimdi vakti değil.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

2018 yılında Playstation 5‘in gelmesinin zor olduğu söylendi. Sony, PS 5 Pro’ hakkında konuşmadan önce Playstation 5’in çıkacağına dair dedikodulara cevap verdi. Sony, 2018’de Playstation 5’in çıkacağının zor göründüğünü söyleyerek hayranlarını hüsrana uğrattı. Macquarie Capital Securities analisti Damian Thong geçtiğimiz günlerde PS5 takibi için 2018 piyasaya çıkış tarihi öngördü.

Shawn Layden ne açıklama yaptı? Sony’den Shawn Layden PS5’in piyasaya sürülmesinden önce “büyük ihtimalle biraz zaman alacağını” söyledi, bu da 2018 lansmanın konuşmasının erken olduğunu gösteriyor. Sony’ nin CEO’ su kısaca 2018 yılının doğru bir yıl olmadığını resmen açıkladı.

Sony hala Playstation 4 Pro’nun yeni olduğunu ve PS 5’i çıkarmak için erken olduğunu düşünüyor. Eğer 2018 yılında piyasaya sürmüş olursa zarar edeceğini ve kendi ayağını kaydıracağını düşünüyor. Fakat bu kararı birçok Playstation kullanıcısını kızdırmış gibi görünüyor. Çünkü birçok kullanıcı Playstation 4 Pro’dan memnun değil ve hemen Playstation 5’in gelmesini istiyor.

Playstation 5 ne zaman çıkacak?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Playstation 5 çıkış tarihi için 2019 söylentileri

Playstation 5 çıkış tarihi ne zaman olacak? Sony’nin içinden çıkan bir dedikodu ise Playstation 5’in 2019 yılının sonunda çıkacağı söylentisi. Eğer bu dedikodu doğru ise kullanıcıların yaklaşık 1.5 sene daha PS 5’i beklemesi gerekiyor.

Playstation 4, 2016 yılında 9.7 milyon adet satarak güzel bir rakama ulaşmıştı. Fakat Playstation 4 Pro ile aynı rakamları ve hesaplanan rakamları bulamamıştı. Bunun ardından PS 5’i de çıkarması zaten zor günler geçiren Sony’i tekrar sıkıntıya sokacaktır.

Yani sonuç olarak şunu söyleyebiliriz, açıklamalara bakılırsa Playstation 5 için en az 1 sene daha beklemek gerekiyor. Bakalım Playstation 5 fiyatı kullanıcılarını bu haber gibi mutsuz etmez!


Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2018, 18:41

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak