Snapdragon 820 AnTuTu Benchmark Test Sonuçları İnanılmaz!

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma
HTC Desire ve HTC Legend'e Root erişimi

Bu yıl çoğu amiral gemisinin gücünü aldığı Qualcomm’un Snapdragon 810 çipseti, çoğunlukla aşırı ısınma problemleriyle gündeme gelmiş ve bu durum kullanıcılarda endişeye yol açmıştı. Hatta Samsung ve LG gibi bazı önemli üreticiler de amiral gemilerinde bu sebeple Snapdragon 810 çipsetini kullanmama kararı dahi almışlardı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bu durum karşısında panik yapan Qualcomm, mimarisini oldukça değiştirdiği yeni nesil işlemcisi Snapdragon 820 ile gönülleri fethetmeye hazırlanıyor.

Mobil cihaz işlemcileri için Benchmark sistemi olan AnTuTu‘da ortaya çıkan Snapdragon 820, altığı sonuçla adeta yok artık dedirtiyor.

snapdragon-820-antutu

1920 X 1080 piksel ekran, 16MP kemara, 4GB RAM, 64GB dahili hafıza, Android 4.4.2 KiKat ve Snapdragon 820 (MSM8996) işlemciyle gelen Green Orange X1 Pro akıllı telefon üzerinde yapılan test sonuçlarında, Snapdragon 820 tam 83774 puan alarak bir rekora imza atıyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

snapdragon-820-antutu-1

Bünyesinde Adreno 530 GPU bulunduran ve sekiz adet Kryo çekirdeğiyle gelen Snapdragon 820 SoC, görünüşe göre önümüzdeki dönem Xiaomi Mi5, Samsung Galaxy S7 gibi popüler olacak modellerin de aralarında yer aldığı çoğu amiral gemisinde kullanılacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.