Yeni yılla birlikte yeni bir yapılanma içerisinde olacağının sinyallerini veren Sony bu anlamda yenilikçi telefonlar oluşturarak başta Samsung ve Apple olmak üzere HTC, LG ve son dönemde iddialı bir konuma yükselen Huawei ve ZTE ile daha agresif bir rekabet oluşturmak istiyor.
Xperia ZL bu rekabetin en iddialı ürünü olmaya adayken daha önce AnTuTu test sonuçlarında karşımıza çıkan şimdi ise GLBenchmark veri tabanında görünen Sony HauShan ise şirketin bu rekabette önemli temsilcilerinden olacak.
1.7GHz saat hızında çalışan Krait yapılı ve 28nm mimarisine sahip çift çekirdekli Qualcomm S4 Pro MSM8960T işlemci telefonun güç birimini oluşturacak. Adreno 320 GPU ise telefonun iddialı detayları arasında yer alıyor. 720 x 1280p çözünürlüklü HD ekrana sahip telefon Android 4.1.2 ile çalışırken konumlandırılan tuş yapısıyla farklılık oluşturacak.
Xperia Z/ZL ve HTC M7’de var olduğu iddia edilen yazılım tuşları Sony HauShan C5303’de karşımıza çıkacak. Full HD ekranlar ve 2GB RAM’den sonra ekrana konumlandırılan bu tuş yapısı da telefonlarda standart olarak karşımıza çıkacak. Telefonun önümüzdeki hafta gerçekleşecek CES 2013 ya da şubat ayında düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi’nde resmiyet kazanacak.
| Sponsorlu Bağlantıar |
kaynak: xperiablog.net



















hasan
galaxy s3e adamlar seneler önce 2 gb ram koymuş. teknoloji budur işte.
Volkan
s3 de 1gb ram var. 2g ram note 2 de var
Max
Sadece ABD versiyonunda 2 çekirdekli işlemci ve 2 gb ram var.Heryerde satılan s3lerde 1gb ram.
Champix
beyin hiç bu kadar bedava olmamıştı
bekir
kardeş sen ne senelerinden bahsediyon s3 çıkalı daha kaç ay oldu,hangi çağın adamısın sen :)
sonyhstsi
Gelsin artık su sony yeni modelleri xperia t bile henüz türkiyede değil .sony gerçekten çok iyi fakat kızıyorum türkiyeye ağırlık vermiyor.
hucumbot
birisi sony’e telefonlarına adam gib iisim koydursun ne bu her telefon xperia ailesinden çıkıyor
baytar
hasan diye okudum :)
bekir
samsung galaxy s3 diye yazılır hasan diye okunur :)