MWC 2015: Huawei’den MediaPad X2 İsimli 7-inç Ultra Kompakt ve 5.000mAh Pil Kapasiteli Tablet

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Geçtiğimiz yıl Dünya Mobil Kongresi’nde MediaPad X1’le sahne alan Huawei bu yılki etkinlikte tabletin devam modeli MediaPad X2’yi kullanıcıların beğenisine sundu. Yalnızca 7.28mm kalınlıkta olan tablet bilgisayarda 7-inç büyüklüğünde 1920 x 1200p çözünürlüklü IPS LCD ekran yer alıyor. Mate 7 akıllı telefonda olduğu gibi ince çerçeveleriyle dikkat çeken tablette ekran kasanın %80’sini kaplıyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

MediaPad X2’ye Huawei üretimi 64-bit sekiz çekirdekli 2.0GHz frekans hızında çalışan sekiz çekirdekli Kirin 930 platformu güç veriyor. Arka kısımda Sony üretimi 13MP kamera, ön kısımda ise 5MP kamera yer alıyor.

MediaPad X2’de iki farklı depolama alanı mevcut. 16GB’lik sürümde 2GB RAM, 32GB’lik modelde ise 3GB RAM kullanılıyor. İnce kasasına rağmen MediaPad X2’ye 5.000mAh kapasiteli pil eşlik ediyor. Çift SIM kart desteği de mevcut olan tabletin yazılım kısmını Android 5.0 Lolliop ve en güncel Emotion kullanıcı arayüzü oluşturuyor.

Smart PA ses çipi ve DTS surround ses teknolojisinin eşlik ettiği MediaPad X2’nin fiyat bilgisi henüz açıklanmadı. Ürün dünyanın birçok noktasında kullanıcılarla buluşacak.

123567

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir