Galaxy A30s arka kısımda 3 kamera

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Samsung, A30' dan sonra devam kararı aldı ve A30s satışa çıkıyor. Arkada 3 kamera yer alacağı ve diğer modele göre biraz daha iyi olması bekleniyor. Galaxy A30s fiyatı?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy J serisini sonlandırma kararı alan Samsung M ve A serisiyle yola devam kararı aldı. Galaxy M serisi A serisine göre biraz alt seğmen gibi dursa da iddialı modeller çıkarabilir. Gelelim A serisine. Bu seriden istediği verimi alan Samsung çok fazla sayıda A modeli çıkardı. Bunlardan biri  A30s gelecek ay tanıtılacak.

2019 Martta satışa çıkan A30′ un devamı niteliği taşıyan  A30s modelinin en dikkat çeken tarafı arka kısımda yer alan 3 kamera. Bu modelde 2 kamera beklenirken 3 olacağı kesin gözüyle bakılıyor.

Söylentilere göre önceki modeldeki 16 MP ve 5 MP yer alacağı ama üçüncü kameranın ne olacağı bilinmiyor. Tabi diyagram tarafı da varsayım olarak biliniyor. RAM için 3 GB konuşuluyor.

Diğer bir iddia ise lens olarak tele foto kullanılacağı. Belki derinlik sensörünün de yer alabileceği söylenmekte. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy A30s ekran tasarımında Infinity – V olacağı söyleniyor. Bir önceki modelin bir tik üstü olan yeni modelin Türkiye fiyatı umarım uygun olur.

Galaxy A30s arka kısımda 3 kamera

ETİKET:
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak