Samsung Galaxy S6’lara Türkiye İçin Android 5.1.1 Güncellemesi Geldi!

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Bir süre önce Avrupa ülkelerinde kullanıma sunulan Android 5.1.1 güncellemesi, Türkiye’deki kullanıcılar tarafından da merakla bekleniyordu. Samsung‘un amiral gemi modelleri Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge için beklenen Android 5.1.1 Lollipop güncellemesi nihayet Türkiye’de dağıtıma sunuldu.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung Galaxy S6 ve S6 Edge için Android 5.1.1 güncellemesi OTA yoluyla kullanıcılara ulaştırılıyor. Güncelleme 637MB boyutunda veriliyor ve Galaxy S6‘lara arayüz, batarya ömrü ve performans gibi faktörlerde çeşitli iyileştirmeler sunuluyor. Ayrıca duvar kağıdı bölümünde paralax efekti ve hızlı ayar menüsünde Sfinder ile Quick connect ayarlarının kapatılması gibi  bazı küçük arayüz değişiklikleri eklenmiş durumda.

Güncelleme sonrasında cihazlarda hız, stabilite ve kararlılığın daha da arttığı ve RAM tüketiminde iyileştirmeler olduğu belirtiliyor. Batarya ömründe artış olduğu gözlemleniyor.

image

Sunulan OTA güncellemesi cihazların “Yazılım güncellemeleri” bölümünden kontrol edilerek indirilmektedir.
Android 5.1.1 güncellemesi yükledikten sonra eski sürüme geri dönüş yapılamamaktadır.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir