Samsung' tan Galaxy Note 8 satış politikası

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Galaxy Note 8 nasıl bir satış politikası izliyor? Samsung, Galaxy S8 ile yakaladığı başarıyı bakalım Note 8 ile başaracak mı? Tüm gelişmeler bu ayı ve Eylül ayını işaret ediyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung yepyeni bir tasarım sunuyor. Yeni tasarımları ile gündeme gelen ve on olmadan tutulan Samsung’un galaxy serisine bir yenisini daha ekliyor.

Ağustos ayı içinde çıkacak olan yepyeni tasarımı ile oldukça dikkat seçen samsung satış politikası ile gündeme geliyor. Galatasaray 8 ile bomba etkisi oluşturan ve merakla beklenen Samsung’un en gözde serisi, yepyeni akıllı telefonu ile Ağustos ayı içinde tasarıma girecek. 

Samsung, Note 8 için 23 Ağustos’ ta New York şehrinde operatör ve perakendeciler için tanıtım gerçekleştirmesi bekleniyor. Esasında gerçek lansman 1 – 10 Eylül arasında ve ön sipariş ise 15 Eylül’ de bekleniyor.

Çeşitli satış politikası geliştiren Samsung’un satış projesi ve fiyat listesi ile gündeme geldi. Samsung’un tasarımı için iyi bir reklam yapmayı planlarken, oldukça yenilikçi bir tasarım yayınladı. Galaxy serisi şimdi S8 ile modern ve gelişmiş seçenekleri ortaya koyuyor. Ön siparişleri verirken telefon tasarımı ile dikkat çekerek rekor kırmaya başladı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung' tan Galaxy Note 8 satış politikası

Samsung’ un gözdesi Galaxy S8

Siparişleri verilen tasarımda çeşitli sorunlar ve sorular iddiası ile satışlarda bir durdurma meydana gelmişti. Ön sipariş etkinliğinin böylelikle Eylül ayını bulacağı söyleniyor. Eylül içinde siparişlerin yoğunlaşacağı tasarım, hata ayıklama çalışmalarına başlamış bulunuyor. Tasarım olarak ekrana gelen yeni seri ile nasıl biri satış politikası izlenecek merakla bekleniyor. 

Galaxy 7 ile kıyaslandığında çeşitli yenilikleri olan tasarımda özellikler ve renk seçenekleri de ayrıca belirtilmiştir. Yaşanan heyecan ve merak ile ilgili Samsung’un gözde telefonu Eylül ayında tasarımsal yenilikçi ve modern bir potansiyel sunuyor. Samsung’un satış politikası merakla bekleniyor.

ETİKET:
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir