Samsung Galaxy Note 5 Benchmark Sonuçları Yayınlandı!

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Samsung’un geçtiğimiz günlerde resmi olarak tanıtımını yaptığı, herkes tarafından merakla beklenen Note serisinin yeni amiral gemisi Galaxy Note 5‘in ardından, gözler bu modelin diğer modellere göre nasıl performans sergilediğine odaklanmıştı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Şimdi, bir çok farklı Benchmark performans test sistemi aracılığıyla yapılan testler sonucunda Galaxy Note 5‘in Galaxy S6, HTC One M9, LG G4, Galaxy Note 4, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus gibi modellere karşı nasıl performans farkının olduğu ortaya çıktı.

14nm FinFET teknolojisiyle üretilen ve 64-bit’lik 2.1GHz hızında dört adet Cortex A57 ve 1.5GHz hızında dört adet Cortex A53 çekirdeklerine sahip Exynos 7420 çipseti ve 4GB LPDDR4 RAM ile gelen Note 5 modelinin performansı bir çok platformda ölçüldü.

galaxy-note-5-benchmark-goruntu1

Exynos 7420 ile gelen Galaxy S6, Apple A8 ile gelen iPhone 6 ve Plus modeli ve Snapdragon 810 ile gelen HTC One M9 modeliyle kıyasıya çarpışan Galaxy Note 5‘in başarılı olduğu görülüyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

galaxy-note-5-benchmark-goruntu2

Sizlerin düşünlerini de yorumlarda belirtmenizi rica ediyoruz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.