OnePlus 2 Tüm Özellikleri ve Görüntüsüyle Ortaya Çıktı!

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Geçen yıl çıkardığı OnePlus One modeliyle ilgiyi üzerine çeken OnePlus firmasının, bu yılın merakla beklenen yeni amiral gemisi OnePlus 2, tüm özelliklerinin belli olmasının ardından şimdi TENAA sertifikasında gerçek görüntüsüyle ortaya çıktı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Paylaşılan sertifika bilgilerindeki OnePlus 2‘nin gerçek görüntüsünde, ön paneldeki parmak izi okuyucu, arka kamerasındaki otomatik lazer odaklama ve yan yüzündeki ses kısma tuşu görülmekte.

oneplus-2-resim-1

Sertifika bilgilerine istinaden, OnePlus 2‘nin özellikleri arasında 5.5 inç 1440×2560 piksel QHD ekran, Snapdragon 810 v2.1 sekiz çekirdekli işlemci ve Adreno 430 GPU, 4GB RAM, 32 dahili hafıza, 13MP arka ve 8MP ön kamera’nın yanı sıra, 3300mAh bataryası teyit edilmiş oldu.

oneplus-2-resim-2

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Tamamen metal gövdeye sahip olacak OnePlus 2 modelinin Type-C USB soketi olacak ve 27 Temmuz‘da resmi olarak duyurulacak.

oneplus-2-resim-3

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.