Honor 9X ve Pro bu ay tanıtılabilir

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Huawei' nin alt kolu olan Honor markası kısa sürede önemli başarılara imza attı. 8X modeli ile umduğundan fazla satış oranına kavuştu. Şimdide Honor 9x ve Pro satışa çıkıyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Huawei şirketinin alt markalarından biri olan Honor son yıllarda önemli satış başarısına ulaştı. Huawei uygun modelleri bu marka altında satışa çıkardı. Ama gözle görülür bir başarı yakalayan marka için güçlü modeller çıkarıldı.

Honor 8X adlı modelinde iyi bir başarı elde etti. Sanırım on milyon civarı bir adet satışı gerçekleşti. Bundan dolayı şirket Honor 9X’ i çıkarma kararı aldı. Yanında birde Honor 9X Pro gelebilir.

Yine orta segmentte bir model olan 9X lansmanı bu ay yapılabilir. Resmi olarak bu ayın 23 işaret edildi. Şirketin CEO’ sunun yaptığı bir paylaşımla duyurulan tarih için henüz bir değişiklik yapılmadı.

Honor 9x özellikleri bilinmiyor

Honor 9X özellikleri için henüz net bir sızıntı bulunmuyor. Bunun nedeninin popülerlikle alakası olduğunu düşünüyoruz. Bilinen özellikleri ekranın 6.5 inç ve işlemci 810 Kirin olacağı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

9X Pro içinde bir tik üstü büyüklüğe sahip olacağı söyleniyor. Donanımda ise büyük ihtimal kamera ve RAM’ de farklılık olabilir. O da bir tik üstü diyebiliriz.

Honor 9X ve Pro bu ay tanıtılabilir

Honor 9X fiyatı için henüz net bilgi bulunmazken söylentilere göre uygun olacağı bekleniyor.


Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2019, 20:31

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.