Samsung Galaxy S10 depolama alanı sürprizi

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

Samsung Galaxy S10 modelinde sürpriz depolama alanı! Galaxy S10 5G desteği, 8GB RAM ve 256 GB depolama alanıyla önemli bir donanıma sahip olacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Belki de iPhone ürünlerini geçebilecek nadir modellerden bir tanesi olarak gösterilebilecek Samsung Galaxy S10 ile ilgili çok fazla sızıntı görülüyor. Ağırlıklı olarak tüm cep telefonu markaları yeni bir ürün ortaya çıkarmak istediklerinde, bu tarz sıkıntılarla karşı karşıya kalırlar. Huawei, iPhone ve Samsung gibi tüm modellerde; çok şaşırtıcı bilgiler almanız mümkün. Ancak Samsung Galaxy S10 5G modeli ile ilgili yapılan son sızıntı da birçok kişiyi şaşırtmayı başardı. Bazı kaynaklara göre Galaxy S10 5G desteği olması ve 256 GB en az depolamaya sahip olacak olması önemli bir artı olarak görünüyor.

  • Çok daha fazla fotoğraf ve diğer görsel materyalleri telefonda tutabilme
  • Telefonun çok daha hızlı hareket edebilmesini sağlama
  • Yazılı dökümanları, herhangi bir hafıza sorunu yaşamadan kaydedebilmeniz

Sizlere sağlanacak en önemli avantajlar olacak.

Samsung Galaxy S10 depolama alanı sürprizi

Samsung Galaxy S10 5G sürpriz depolama detayları

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy S10 5G modelinin; ekranı 6.7, bataryası 5000 mAh, arka kamera 4 olarak bir dizi özellikleri zaten bilinmekteydi. Ama bu son yer alan haberde depolama özelliği ilk defa duyuldu. Samsung zaten ana modellerini, 128 GB depolama alanına sahip yeni orta segment modellerde sunduğu için, 5G desteği Galaxy S10 modelinde 256 GB mantıklı olacak bir özellik.

Yukarıdakilere bakarsak Galaxy S10 X’ de kullanılacak tahmini RAM 8GB olabileceği anlamına gelmekte. Bu da son derece büyüleyici bir haber olarak görülebilir. Samsung’ un Galaxy S10 için özellikle ağırlıklı olarak donanım üzerine yoğunlaşacak gibi duruyor.

Samsung Galaxy S10 5g desteği

Samsung Galaxy S10 5G fiyatı ne kadar olacak?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bu özelliklere baktığımızda Galaxy S10 fiyatı oldukça yüksek paraya işaret ediyor. Söylentilere göre de Galaxy S10 X fiyatı 1700 – 1750 dolar arasında büyük bir fiyat aralığında satışa sunulacağını bekleniyor. Lakin her zaman yeni bir iş, yeni teknolojilere ulaşmak masraflı olmuştur. Bu yüzden ABD ve Güney Kore’ deki taşıyı rolüne sahip olanların düşük maliyetlere belki çekebilecekleri düşünülüyor. Tabi genelde bu fiyatlar Türkiye için doların kurundan dolayı yüksek oluyor.

5G varyantı için tek renk seçeneği bu noktada siyah olarak biliniyor. Ancak başka birçok seçenek de tüm operatörler arasında satışa sunulacak. Konuyla ilgili tüm güncel bilgilere sahip olmak için bizi takip edin.


Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2019, 01:42

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.