Popüler Soru Cevap Uygulaması Kiwi: Video İnceleme

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Elbette siz de, Facebook‘ta arkadaşlarınız tarafından birlikte Kiwi oynamaya davet edilmişsinizdir. Peki nedir bu Kiwi denilen şey?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Aslında Kiwi bir oyun değil. Bildiğimiz soru cevap sistemlerinden bir tanesi ve diğerlerinden en büyük farkı reklamını iyi yapması. Elbette bunun tek farklılık olmadığını belirtelim. Aşağıdaki inceleme videosunda detayları izleyebilirsiniz.

Kiwi’yi dilerseniz kiwi.qa adresine girerek kendi sitesinden Facebook hesabınıza bağlayarak bilgisayarınızdan, dilerseniz de Android için doğrudan indirmek için Google Play Store‘dan indirebilirsiniz. veya iOS için App Store’ den indirerek kullanabilirsiniz.

Siz değerli okurlarımız için bu popüler soru cevap uygulaması Kiwi hakkında Andronova’nın YouTube kanalında hazırladığımız video incelemesini aşağıda izleyebilirsiniz.

Kiwi

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.