HTC One M9 İçin Android 5.1 Lollipop Güncellemesi Yayınlandı!

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Bir çok üretici akıllı telefon modelleri için Android 5.1 Lollipop güncellemesini yayınlamak için kolları sıvadı ve bir bir üst seviye cihazları için Andorid 5.1 güncellemesini yayınlıyorlar.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

HTC‘de bu güncelleme kervanına katılarak, Mart ayında duyurduğu yeni amiral gemisi HTC One M9 modeli için Android 5.1 Lollipop güncellemesini küresel çapta yayınladı.

HTC‘nin Ürün ve Servis Müdürü Graham Wheeler tarafından yapılan duyuruda, HTC One M9 modeli için Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’daki One M9 kullanıcıları için Android 5.1 güncellemesi 4 Ağustos tarihinde başlayacak dedi.

htc-one-m9-guncelleme

HTC One M9 için yayınlanan 831MB boyutundaki güncellemenin sizin cihazınıza da gelip gelmediğini kontrol etmek için Ayarlar > Telefon Hakkında > Güncellemeler bölünümü kontrol ederek Android 5.1 OTA güncellemesini yükleyebilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

ETİKET:
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir