Merakla Beklenen OnePlus X Resmi Olarak Duyuruldu!

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Akıllı telefon pazarının parlayan yıldızlarından, Çinli akıllı telefon üreticisi OnePlus firması, güçlü donanımları ve ucuz fiyatlı akıllı telefon modelleriyle kullanıcıların dikkatlerini çekmeye devam ediyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

İlk olarak OnePlus One ve ardından OnePlus 2 modeliyle beğenileri kazanan firma, şimdi fiyat ve performans canavarı OnePlus X modeliyle rakiplerini zorlayacağa benziyor.

OnePlus 2 modeline göre özellikleri biraz daha düşük olan yeni OnePlus X modeli, 5 inç Gorilla Glass 3 Full HD 441ppi ekran, Snapdragon 801 işlemci, 3GB RAM, 16GB dahili hafıza, microSD kart desteği, 13MP f/2.2 ISO arka kamera ve 8MP ön kemara ile geliyor.

oneplus-x-goruntu1

Android 5.1 Lollipop tabanlı OxygenOS işletim sistemiyle gelen OnePlus X modeli, tamamen metal gövdesinin içinde 2,525 mAh batarya bulunduruyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

oneplus-x-goruntu2

OnePlus Onyx ve OnePlus Ceramic (seramik) olarak iki farklı model ile sunulacak olan OnePlus X’in Oniks modeli 138 gram ve seramik olan modeli ise 160 gram ağırlığa sahip.

OnePlus X modelinin rakiplerine karşı en avantajı olduğu konu ise fiyatı. 250$‘dan, yani 750TL‘ye satılan bu cihaz, benzer donanımlara sahip rakip akıllı telefon modellerine göre oldukça ucuz. Ülkemizde satılıp satılmayacağı henüz belli olmayan bu cihazın, satış tarihi ise 5 Kasım olarak belirlenmiş.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.