Samsung Galaxy Note 5, Kılıf Renderlerinde Net Olarak Ortaya Çıktı!

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Herkesin dikkatle takip ettiği, Samsung‘un popüler Note serisine ait merakla beklenen yeni amiral gemisi Galaxy Note 5, popüler bir kılıf üreticisinin görsellerinde net olarak ortaya çıktı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Note 5‘in gücünü Exynos 7422 çipsetinden ve 4GB LP-DDR4 RAM‘den alacağına yönelik sıdırılan bilgilerin ardından, Verus isimli kılıf üreticisinin paylaştığı görsellerde, Galaxy Note 5 tüm detaylarıyla ortaya çıkıyor.

samsung-galaxy-note-5-resim2

Samsung, Galaxy Note 5 modelinde de Galaxy S6 serisinin tasarım konseptini kullanmış ki bir çok kişi tarafından S6 serisinin tasarımı oldukça beğenilmişti.

samsung-galaxy-note-5-resim4

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Oldukça şık bir kılıf olduğu da dikkatlerden kaçmayan bu görüntülerle, Note 5‘i bekleyenler iyice heyecanlanacağa benziyor. Aşağıda Galaxy Note 5‘in net olarak görülebildiği diğer görüntüleri inceleyebilirsiniz.

samsung-galaxy-note-5-resim3 samsung-galaxy-note-5-resim5

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.