Galaxy C5 Tasarım ve Teknik Özellikleri

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma
HTC Desire ve HTC Legend'e Root erişimi

Samsung Galaxy C5 tasarım ve teknik özellikleri nasıl? Galaxy C5 ne zaman çıkacak? Galaxy C5 görünümü nasıl? Kasası tamamen metal mı olacak? Galaxy C5 satış fiyatı ne kadar olacak? Galaxy C5 kamerası kaç megapiksel olacak? 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung, son yıllarda çıkardığı çok sayıda orta segment cep telefonu modellerine bir yenisini daha ekledi. Galaxy A ve Galaxy J derken şimdide Galaxy C serisine başladı. İşte yeni model Galaxy C5 tasarım ve donanım özellikleri ile gayet başarılı bir model olmuş. Galaxy C5 tanıtımı bu ay içerisinde yapılması bekleniyor.

Samsung Galaxy C5 tamamen metalden oluşan bir kasa yapısına sahip. 1.5GHz sekiz çekirdekli Snapdragon 617 işlemci, 4GB RAM, 32GB dahili depolama alanı, arka kamerası 16 megapiksel, ön kamerası 8 megapiksel ve çift LED flaş desteği, Parmak izi sensörü, ekran büyüklüğü 5.2 inç, Super AMOLED ve Full HD çözünürlüğe sahip.

Galaxy C5 tasarım ve teknik özellikleri

galaxy c5 tasarım ve teknik özellikleri nasıl

galaxy c5 tasarım ve teknik özellikleri fiyatı

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy C5 tasarım ve teknik özellikleri

Galaxy C5 pil özelliği 3.000 mAh olması bekleniyor. İşletim sistemi Android 6.0.1 Marshmallow ve en iyi güncel TouchWiz arayüzü ile çıkacağı açıklandı. Samsung müşteri hizmetleri Samsung destek hattı ve Samsung Galaxy C5 ve Galaxy C7 özellikleri haberlerimize baktınız mı?

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.