Bir Sonraki Nexus Telefonu Huawei Mi Yapacak?

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma
HTC Desire ve HTC Legend'e Root erişimi

Google‘nın Nexus projesi için bir sonraki cihazını Çinli bir üreticiyle yapabileceğine yönelik haberimizi sizlerle geçtiğimiz günlerde paylaşmıştık.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Google’ın yeni Nexus’u bu yaz duyurmayacağı kesin olmasına rağmen, şimdiden söylentiler başladı bile. İnternette dolaşan son söylentiler, Google’ın iki Nexus cihazı çıkartacağı yönünde ve bundan çok daha ilginci ise bu Nexus’lardan birini Çinli bir üreticiyle üreteceği bilgisi.

Şimdiden cihazlarında 5 yada 6 inç olacağına yönelik bir şey söylemek erken olacak, ama güçlü söylentiler Nexus’lardan birinin premium model olacağı yönünde ki bu da LG’nin bu modeli üretebileceğini güçlendiriyor. Diğer seçenek olan Nexus ise daha bütçe dostu olacak ve bu sebeple Google Çinli bir üretici arayışında ve bunun Huawei olacağı yönünde söylentiler daha güçlü.

Şimdilik yetkili ağızlardan herhangi kesin bir bilgi alınamasa da, Google’ın Nexus projesini farklı bir boyuta taşımayı planladığı bir çok kişi tarafından teyit ediliyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir