Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge Plus’ın Kesin Satış ve Tanıtım Tarihi Belli Oldu!

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma
HTC Desire ve HTC Legend'e Root erişimi

Kısa süre önce burada sizlerle paylaştığımız haberimizde, Samsung‘un popüler Note serisinin yeni üyesi olan Galaxy Note 5 modelinin Eylül ayındaki IFA 2015‘te değil, daha erken bir tarihte Ağustos ayı içerisinde tanıtılacağını söylemiştik.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Şimdi aldığımız yeni bilgiye göre Samsung, yeni amiral gemileri Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge Plus (Galaxy S6 Edge+) modelini 12 Ağustos tarihinde duyurmaya hazırlanıyor.

Samsung’a yakınlığıyla bilinen Sammobile’ın verdiği bilgilere göre, Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge+ modeli 12 Ağustosta tanıtıldıktan sonra, 21 Ağustos tarihinden itibaren satışa sunulacak.

galaxy-note-5-unpacked

Birkaç gün önceki burada sizlerle paylaştığımız yazımızda, daha önce Exynos 7422 çipsetiyle geleceği belli olan Note 5‘in 4GB LP-DDR4 RAM ile geleceğinden bahsetmiştik.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy S6 Edge+ modelinin ise Galaxy S6 Edge modelinin büyük bir versiyonu olarak 5.7 inç QHD ekranla, Exynos 7420 ve 3GB RAM ile gelmesi bekleniyor.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.