Samsung Galaxy S7, iPhone 6S’le Rekabet Etmek İçin Bu Yılın Sonuna Doğru Duyurulacak!

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Güney Kore’li basın kaynaklarından gelen bilgilere göre, Samsung yeni amiral gemisi Galaxy S7‘yi Apple‘ın yeni amiral gemisi iPhone 6S‘le rekabet edebilmek için bu yılın ikinci yarısında duyurmayı planlıyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung’un bir diğer beklenen telefonu olan Note serisinin son üyesi Galaxy Note 5 modelinin iPhone 6S‘ten önce tanıtılması beklenirken, Samsung yeni Galaxy S7 modelinin marketlerde yer alması için aceleci davranabilir.

Güney Koreli kaynaklar, Samsung’un yeni Galaxy S7 için planlanan çalışma sürecinin 2-3 ay öncesinde çalışmalara başladığını belirtiyorlar.

galaxy-s6-iphone-6

Samsung, normalde her yıl amiral gemisine ait bir yeni model duyururken, bu yıl bir değişiklik yapıp Galaxy S7‘yi de duyurarak S serisine yönelik iki yeni amiral gemisini çıkarmış olacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.