Galaxy Note 3 çocuk modu şifremi unuttum nasıl iptal edebilirim ?

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung çocuk modu nedir? Samsung modellerinde son telefon modelleri ile gelen çocuk modu konumunu nasıl iptal edebiliriz sorusunun cevabı bu haberimizde…

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

İnternet, keşfedildiği dönemden beri insanların bir çok önemli ihtiyaçlarını karşılamaya başladı. Özellikle internet artık yanımızda taşınır hale gelmesi ile birlikte neredeyse bütün işlerimizi interneti kullanarak yapmaya başladık.

Mobil sektörünün gelişmesi ile en güvenlik gerektiren bankacılık işlemlerimiz, sevdiğimiz kişiler ile arkadaşlarımız ile olan görüşmelerimizi interneti kullanaran e-posta üzerinden yapmaya başladık. İşlerimizi bile takip etmek için yine interneti olan mobil cihazlardan faydalandık.

Özellikle mobil sektörünün ilerlemesi ve bilgisayarların küçülerek cebimize girmesi bunun ilerlemesinin en önemli sebepleri arasında gösterilebilir. Buraya kadar iyiliklerinden bahsettiğimiz internetin ne yazıkki zamanla kötü yanlarıda olduğu ortaya çıktı. Banka işlemlerinize ulaşmak isteyen hacker, kişsel verilerinize sizin izniniz olmadan çalmaya çalışan korsanlar dahada önemlisi ahlak anlayışının yerle bir olduğu bir websitesi ortamı bu kadar iyiliğini saydığımız internet içerisinde yer almaktadır.   Samsung çocuk modu şifremi unuttum nasıl iptal edebilirim ?

Samsung çocuk modu şifremi unuttum

Galaxy Note 3 çocuk modu şifremi unuttum

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung çocuk modu nedir ?

Peki yukarıda saydığımız olumsuz durumları çözemezmiyiz. Aslında bu kötü niyetli kişiler için aynı oranda geliştirlen güvenlik önlemleride bulunmaktadır. Şifrelerinize ulaşmak isteyen kirli elleri engellemek için özel yazılımları üretilmiştir. Ahlak problemi olan kişi  ve sahip oldukları web sayfalarından uzak kalmak için yin özel yazılımlar geliştirilmiştir.

Özellikle çocuklarımız bu ahlaksız görüntülerden daha fazla etkilenmektedir. Bundan dolayı hepimizin çok değerli varlıkları olan çocuklarımızı bunlardan korumamız gerekmektedir. Bundan dolayı samsung firması hem çocukların eğlenebileceği oyun içerikli hemde bu tarz kötü işlemlerden korumanız için şifre güvenlikli güvenli bir ortam sağlamaktadır. Çocuk modu durumunda çocuğunuz istediğiniz uygulamaları kullanması mümkündür.

Peki çocuk modu şifresini unutursak nasıl çözebiliriz ? Çocuk modu pini şıfırlamak için aşağıdaki işlemi yapınız; Telefonunuz kapalı haldeyken açma tuşuna ve güvenli modda açmak için ses kısma tuşuna basılı tutarak telefonu açınız. Güvenli modda açtığınızda telefondan çocuk modu uygulamasını kaldırınız. Telefonu tekrardan yeniden başlattığınızda çocuk modu iptal olacaktır.


Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2016, 18:51

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
ETİKET:
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.