AirPods Pro Lite fiyatı uygun olacak

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Apple, kablosuz kulaklık konusunda büyük satış rakamlarına ulaştı. Ses kalitesi ve özellikleriyle ciddi bir çalışmanın ürünü olacak yeni kulaklık AirPods Pro Lite geliyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Apple kablosuz kulaklık siparişlerine yetişemediği yönündeki haberlerin ardından şimdide yeni modelle gündemde. Yeni çıkması beklenen AirPods 2 fiyatı 249 ve AirPods Pro Lite fiyatı ise 159 dolardan satışa çıkması bekleniyor. Büyük ihtimal Pro’ da 200 dolara kadar fiyatı çıkabilir.

AirPods uygun fiyatta çıkacağı model için henüz resmi olarak bir açıklama yapılmadı. Ama üç modelle piyasaya çıkacağı söyleniyor. Burada üçüncü model pro olacak.

Türkiye fiyatına baktığımızda çoğumuz için büyük rakamlar olan ama çok tercih edilen bir ürün. Kalite konusunda tartışılamaz durumda.

AirPods Pro Lite aktif gürültü engelleme

Apple’ dan tedarikçilere üretimi arttırın talebi iletildi. Tedarikçilerle görüşmeleri sürdürdüğü yönünde bi haber yer alıyor. Önemli bir açıklama ise yeni kulaklığın bi özelliği oldu. Aktif gürültü engelleme yeteneğine sahip model Lite olacağı söyleniyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

2020 Yarısında tanıtımı yapılacağı eklenen yeni modeli bir ihtimal virüs salgını etkileyebilir. Pro serisi içinde beklenti bu yılın son çeyreğine kadar kablosuz kulaklık satış rakamının%40-50 kısmını oluşturacağı yönünde.

AirPods Pro Lite fiyatı uygun olacak
AirPods Pro Lite fiyatı uygun olacak
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.