LG V30 en sıradışı özelliğini kaybedebilir

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

LG, akıllı cep telefonu piyasasına girdiğinden beri kaliteli yani sağlam ürünler çıkarmayı başaran üreticilerden biri. Özellikle V serisi ile sıra dışı özellikleri bünyesine kattı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Akıllı telefon konusunda öncü markalardan bir tanesi olan LG‘nin niteliklerle oluşan V serisinin bünyesine dahil olmasıyla beraber yeni V30 modelinin en sıradışı özelliklerini kaybedecek biçimde bilgileri paylaşıldı. LG akıllı telefonlar içerisinde en fazla nitelik ile donatılarak elde edilmiş V serisi modeli, farklı üyeleriyle tanışmak üzere.

Ağustos bitiminde tanıtımı yapılması beklenen LG V30 konusunda ortaya çıkan en güncel bilgiler, aletin yalnızca nitelik değil görsel koluna da odaklanacağını işaret ediyor. Niteliklerle dizayn edilmiş olan LG V serisi, her çeşit müşterinin gereksinimlerini karşılamak adına yapılmış olan akıllı telefonlar içinde yer aldılar. Yeni tanıtımı yapılacak olan V30 da benzer biçimde niteliklerin üzerine yalnızca bir kaç yenilemeler gelecek. Bu nitelikler içerisinde üstün özellikli ses kartı ile kulaklık amfisi, kullanılabilirliği arttıran ikincil ekran bulunuyor.

LG V30 en sıradışı özelliğini kaybedebilir

LG V30 diğer modelleriyle kıyaslandığında

Diğer V modellerinde, cihaz çok da zarif durmadığı düşünüldüğü için cihaz umulduğu kadar ünü çok yaygın olmamıştı. Yeni paylaşılan bilgi akabinde, V30 model Gorilla Glass camdan arka tarafında olan yüzeyinde bir kapağı olacak. Bu cam arka kapak yardımıyla alette kablosuz şarj yardımı da bulunacak. Yine kendisinden evvel ki tasarımlar gibi iki adet arka kamera bulunacak olup cihazın, LG G6 gibi yüksek bir ekran ile gövde uygunluğuyla oluşturulması bekleniyor. LG aracılığıyla patentlenen tasarımlar da şu duruma göre bu tarzda bir ekrana işaret etmekte.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

LG V30 özellikleri

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.