Samsung’un Yüksek Korumalı Akıllı Telefonu Galaxy S6 Active Tanıtıldı!

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Samsung’un yeni Galaxy S6 serisine yönelik sunduğu farklı modellere, uzun zamandır beklenen ve bir çok kişinin beğendiği, toza, suya darbeye karşı dayanıklı modeli Galaxy S6 Active resmi olarak tanıtıldı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

IP68 sertifikası sayesinde suyun altında 1,5 metre derinlikte yarım saat kalabilen, toza ve darbelere karşı özel korumaya sahip Galaxy S6 Active modeli, dış dayanıklılığının yanı sıra ayrıca donanımsal özellikleriyle de gücünü gösteriyor.

galaxy-s6-active-resim1

İçerisinde 64-bit sekiz çekirdekli Exynos 7420 çipseti bulunan ve 3 GB RAM‘e sahip olacak Galaxy 6 Active modeli ayrıca, microSD kart desteği, 5.1 inç 1440×2560 piksel Super AMOLED ekran, 16MP arka, 5MP ön kamera, 32/64/128 GB dahili hafıza ve 3500mAh batarya ile geliyor.

galaxy-s6-active-resim3

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

12 Haziran’dan sonra kamuflajlı beyaz, gri ve mavi renk seçenekleriyle ABD’de satışa sunulacak olan Samsung Galaxy S6 Active modelinin, henüz Avrupa ve Türkiye satış tarihi ve fiyat bilgileri belli değil.

galaxy-s6-active-resim2

Aşağıdaki videoda Samsung Galaxy S6 Active modelinin reklam filmini izleyebilirsiniz.

-0YeYMbw7xY” width=”1000″ height=”505″ frameborder=”0″ allowfullscreen=”allowfullscreen”>

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.