Nexus 4 İçin Android M Sürümü Gelebilir!

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Geçtiğimiz 28 Mayıs tarihinde başlayan Google I/O 2015 etkinliğinde resmi olarak tanıtılan, herkesin merakla beklediği yeni Android M sürümüne ait bir çok detayı sizlerle paylaştık.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Google, bu yıl değişiklik yaparak yeni Android sürümünün duyurulmasından bir gün sonra bir çok Nexus cihazı için Android M Geliştirici Önizleme Sürümü için fabrika imajlarını yayınlamıştı.

Ancak yayınlanan fabrika imajları arasında desteklenen cihazlar arasında oldukça popüler olan ve ciddi kullanıcı kitlesinin halen kullanmaya devam ettiği Nexus 4 yer almıyordu. Bu da Nexus 4 için Android M sürümünün gelmeyeceği endişelerini arttırmıştı.

Şimdi Nexus 4 kullanıcıları için sevindirici bir haberimiz var. Google’ın Android sürümlerine yönelik Nexus cihazlar için yayınladığı kaynak kodları arasında Mako kodadlı Nexus 4 modeli için Android M Önizleme Sürümü görüntülendi.

nexus-4-android-m-resim

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bu demek oluyor ki, Google Nexus 4 için de Android M sürümü geç de olsa yayınlanacak.

Ayrıca “Android M İle Gelen 55 Yeni Özellik“, “20 Resimde Yeni Android M’in Tüm Güzellikleri” ve “Telefonum İçin Android M Güncellemesi Ne Zaman?” sorusuna cevabı bulacağınız yazılarımız da ilginizi çekebilir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.