Google, Android 6.0 ve Yeni Nexus’ların Tanıtımı İçin Davetiye Göndermeye Başladı!

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Google, kısa süre önce ismi belli olan Android 6.0 Marshmallow ve LG ve Huawei‘in üreteceği yeni Nexus modellerinin tanıtımı için davetiyeleri göndermeye başladı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Gönderilen davetiyelerde 29 Eylül 2015 tarihinde San Francisco’da yapılacağı görülen etkinlikte, merakla beklenen yeni Nexus telefonlarından LG‘nin üreteceği Nexus 5X (veya Nexus 5 2015) ve Huawei Nexus modellerine ait tüm bilgiler netleşecek.

google-nexus-davetiye-goruntnu1

Bunun yanı sıra her iki yeni Nexus telefonunda yüklü olarak gelecek olan, isminin Marshmallow olduğu belli olan Android 6.0‘ın da resmi olarak duyurulması beklenen etkinlikte, ayrıca geçtiğimiz günlerde bilgileri ortaya çıkan yeni Chromecast‘ın da tanıtılması bekleniyor.

Bu yıl iki farklı Nexus modelini iki farklı üreticiyle çıkararak değişik bir adım atan Google’ın, yeni Nexus telefonları kullanıcılar tarafından beğenilecek mi merak konusu.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.