Galaxy Note 4 İçin Android 6.0 Marshmallow Yayınlandı!

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Samsung’un popüler Note serisinin geçen yılki amiral gemisi olan Galaxy Note 4 için, Android 6.0 Marshmallow güncellemesi yayınladı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Kısa süre önce tanıtılan yeni Galaxy Note 5 modeline sahip kullanıcıların merakla beklediği Marshmallow güncellemesi, milyonlarca kullanıcının kullandığı Note 4 modeline gelerek şaşırttı.

Nexus cihazlardan sonra sınırlı sayıda cihazın kavuştuğu ve Macaristan için MRA58G.N910FXXU1DOL3 yapı numarasıyla yayınlanan Android 6.0 sürümü, Samsung‘un diğer cihazları için de Marshmallow güncellemesinin yakın zamanda geleceğine işaret ediyor.

Kısa süre önce sizlerle paylaştığımız “Samsung Android 6.0 Marshmallow Güncelleme Tarihleri Yayınlandı” başlıklı yazımızda Şubat 2016’da gelmesi planlanan Android 6.0 Marshmallow güncellemesinin, 3 ay önceden Note 4‘e gelmesi, diğer modelleri kullanan kullanıcılarda heyecan yarattı.

Galaxy Note 4 Android 6.0 Marshmallow Güncellemesi

galaxy note 4 android 6-0 marshmallow goruntu1

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Şimdilik deneme amaçlı olarak sadece Macaristan kullanıcıları için yayınlanan OTA güncellemesinin, kısa süre içerisinde diğer bölgeler için de yayınlanması bekleniyor.

Marshmallow güncellemesiyle Google’ın yeni Doze modu, now-on-tap, yeni uygulama izinleri sistemi ve daha bir çok özelliğe kavuşan Galaxy Note 4 modeliyle birlikte, diğer Samsung modellerini kullanan kullanıcıların gözü Samsung’a çevrildi.

Samsung’tan özellikle Türkiye kullanıcıları için gelecek güncelleme bilgilerini takip ediyoruz ve bilgi edinmemiz halinde sizlerle anında sizlerle paylaşacağız. Bizi takip edin.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.