Asus ZenFone 2 Türkiye Lansman Tarihi Yaklaşıyor!

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Asus’un Ocak ayında gerçekleştirilen CES 2015 forumunda tanıttığı, Dünya’nın ilk 4GB RAM ‘li akıllı telefonu olan yeni amiral gemisi Asus Zenfone 2‘nin Türkiye lansman tarihi belli oldu.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bu yılın güçlü amiral gemilerinden olan Asus Zenfone 2 modeli bir çok kişi tarafından oldukça beğenilmekte ve bunun elbette haklı sebepleri var. Daha önce sizler için paylaştığımız Asus ZenFone 2 vs Galaxy Note 4 vs HTC One (M8) Kamera Karşılaştırması yazımızı ve Asus ZenFone 2 ve LG G Flex 2 karşılaştırmasını da inceleyebilirsiniz.

Asus ZenFone 2’nin 4GB RAM, 2GB RAM ve HD ekranlı üç farklı modeli bulunuyor. Bu modellerden elbette en dikkat çekeni ise 4GB RAM‘e sahip olan ZE551ML modeli.

5.5 inç FHD Gorilla Glass 3 korumalı ekran, 64-bit dört çekirdekli 2.3GHz hızında Intel Atom Z3580 işlemci, PowerVR G6430 GPU, 4GB LPDDR3 RAM, 13MP arka, 5MP ön kamera, 3.000mAh bataryasıyla diğer üst seviye amiral gemileriyle rahatça boy ölçüşebilen Asus Zenfone 2‘nin Türkiye’de de çok tutulması bekleniyor.

asus-zenfone-2-lansman

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Avrupa’da 349€’dan satılan Asus Zenfone 2‘nin Türkiye fiyatının 1.300-1.400TL seviyelerinde olması bekleniyor ki bu özelliklerine göre harika bir rakam.

Asus Türkiye’de yapılacak lansman için davetiyeleri göndermeye başladı bile. 16 Haziran‘da yapılması beklenen Asus Zenfone 2 lansmanını merakla bekliyor olacağız.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.