Sony Xperia Z2 Xperia Z3 Android 6.0 Güncellemesi

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma
HTC Desire ve HTC Legend'e Root erişimi

Sony Xperia Z2, Xperia Z3, Xperia Z3 Compact Android 6.0.1 Marshmallow sürüm güncellemesi Türkiye için yayınlandı. Android 6.0.1 nasıl indirilir? Android 6.0.1 nasıl yüklenir? Sony Xperia Z2 Xperia Z3 Android 6.0 güncellemesi nasıl yüklenir yapılır?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Akıllı cihaz üreticileri bu yıl içerisinde önemli sayıda cihaz için Android 6.0 güncellemesini yayınladı. Sony Xperia eski modelleri için Android 6.0.1 güncellemesini nihayet Türkiye’ de de yayınladı. Tabi geçenlerde yayınladığımız Android 7.0 haberini düşünürsek geç oldu diyebiliriz. Konuyla alakalı Sony Xperia Z3 Android 7.0 N güncellemesi ve Sony Xperia Z3 Android 6.0.1 güncellemesi nasıl yüklenir yazılarımıza bakabilirsiniz.

Sony Xperia Android 5.0 sürümü kullanan kullanıcılardan gelen şikayetlerde aşırı RAM tüketimi ve azda olsa donma gibi sorunlara yer verilmişti. RAM kullanımı 1.50 GB, bazende 1.70 GB’ lara ulaştığı yönündeydi. Sony Xperia modellerine gelen Android 5.1 güncellemesi ile cihazlar biraz daha stabil çalışmaya başlamıştı. İnternette yer alan bilgiye göre, Xperia modelleri Android 6.0 ile daha iyi çalıştığı yönünde yorumlarda dolaşmakta.

Sony Xperia Z2 Xperia Z3 Android 6.0 güncellemesi

Sony Xperia Z2 Xperia Z3 Android 6.0 güncellemesi

Android 6.0.1 güncellemesi Xperia Z2, Xperia Z3 ve Xperia Z3 Compact modelleri için yayınlandı. Android 6.0.1 güncellemesini telefonunuza yüklemek için Ayarlar> Cihaz Hakkında> Yazılım Güncelleme bölümünden yapabilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Sony Xperia Z2 Xperia Z3 Android 6.0 güncellemesi, alternatif olarak Sony PC Companion programı ile Android 6.0.1 yazılımı yükleyebilirsiniz. Güncellemeyi yapmadan önce isterseniz cihazınızın yedeğini alabilirsiniz.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.