Lenovo’nun ZUK Z1 Akıllı Telefonu Cyanogen OS 12.1 İle Geliyor!

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Levono‘nın desteklediği ZUK firmasına ait yeni akıllı telefon modeli ZUK Z1 modelini, kısa süre önce www.andronova.net/lenovo-destekli-cyanogen-os-telefonu-zuk-z1-ilgi-cekiyor Lenovo Destekli Cyanogen OS Telefonu ZUK Z1 İlgi Çekiyor başlıklı haberimizde sizlere duyurmuştuk.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Şimdi aldığımız yeni bilgiler doğrultusunda, ZUK Z1 modelinin uluslararası versiyonunun Android Lollipop tabanlı Cyanogen OS 12.1 işletim sistemiyle geleceği kesinleşti.

Daha önce Çin’de satışa sunulacak olan ZUK Z1 modelinin, 5.5 inç 1080p ekran, Snapdragon 808 veya Snapdragon 810 işlemci, 4GB RAM, 64GB dahili hafıza, 4G LTE desteği, USB Type-C slotuyla ve büyük bir batarya ile geleceği bilgisini almıştık.

zuk-z1

ZUK Z1‘in uluslararası versiyonunun ise, 5.5 inç 1080p ekran, dört çekirdekli Snapdragon 801 işlemci, 3GB RAM, 64GB dahili hafıza, 13MP arka kamera, 8MP ön kamera, 4G LTE, parmak izi okuyucu, USB Type-C girişi ve 4100mAh dev batarya ile geleceği belirliyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

zuk-z1-kutu

Henüz fiyat konusunda kesin bir bilgi bulunmamasına karşın, Çin versiyonunun 285$‘dan satıldığı ve uluslararası versiyonun daha düşük donanımlara sahip olduğu düşünüldüğünde, daha ucuz olacağını söyleyebiliriz. ZUK Z1 modelinin 21 Ağustos‘ta resmi olarak duyurulması bekleniyor.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.