Xperia Z2 Z3 ve Z3 Compact için Android 6.0.1 Güncellemesi

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma
HTC Desire ve HTC Legend'e Root erişimi

Sony, Xperia Z2 Z3 ve Z3 Compact için Android 6.0.1 güncellemesi nihayet yayınlandı. Android 6.0.1 güncelleme alan cep telefon modelleri Xperia Z2, Xperia Z3 ve Xperia Z3 Compact. Android 6.0 Xperia telefona nasıl yüklenir?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Sony, bazı akıllı cihaz üreticilerine göre geçte olsa çıkardığı bir çok model için yazılım güncelleme desteğini sürdürmeye devam ediyor. Sony, kısa süre önce Xperia modelleri için Android 6.0 Marshmallow güncellemelerini dağıtıma açmıştı. Şimdi ise Android 6.0.1 sürüm güncellemesini Kanada ve Hindistan’ da yayınladı. Yeni Android güncellemesi Avrupa’ dan sonra Türkiye dahil global olarak dağıtıma açılacak. Tahmini güncellemenin dağıtımı 1-2 ayı bulacak. Android 6.0.1 güncellemesini alan modeller Xperia Z2, Xperia Z3 ve Xperia Z3 Compact.

Android 6.0 çıkışı büyük olay olmuştu. Tabi bazı kullanıcıların beklentilerine karşılık veren bir sürüm olmadı. Yeni Android sürümler eski sürümlere göre daha performanslı çalıştığı söylense de unutmayalım ki cihazın donanımı da yazılımı kadar önemli.

Sony Xperia Z2 Xperia Z3 Android 6.0 G,güncellemesi, Sony Xperia Z3+ ve Xperia Z4 Android 6.0 güncellemesi  Sony Android 6.0 Marshmallow güncellemesini göndermeye başladı ve Sony Xperia Z3 Android 6.0.1 güncellemesi nasıl yüklenir haberlerimize baktınız mı?

Xperia Android 6.0.1 Güncellemesi

Xperia Z2 Z3 ve Z3 Compact için Android 6.0.1 Güncellemesi

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Xperia Z2 Z3 ve Z3 Compact için Android 6.0.1 Güncellemesi

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.