Yeni Nexus 6P Bükülme Testi Sonucu Şaşırttı!

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Google‘ın Eylül ayının sonunda resmi olarak tanıtımını yaptığı yeni Nexus telefonlarından üst seviye olanı Nexus 6P modeli, özellikle kamerası ve diğer donanımlarıyla bir çok kişinin beğenisini kazanmıştı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bu konuda sizler için paylaştığımız “Huawei Nexus 6P Resmi Olarak Tanıtıldı! Tüm Özellikleri Yazıda” ve “Nexus 6P İle Çekilen Ağır Çekim Video ve Fotoğraflar Büyülüyor” başlıklı yazılarımız ilginizi çekebilir.

Özellikleriyle mevcut amiral gemilerine rakip olduğunu gösteren, ancak bir Nexus telefonu oması sebebiyle diğer markalara göre daha avantajlı olan Nexus 6P için, bazı kesimler artık geleneksel hale gelmiş bükülme testini uyguladılar. Sonuç oldukça şaşırtıcı.

JerryRigEverything isimli YouTube hesabında yapılan incelemede, Nexus 6P’nin gerek ekran çizilme testi, gerek ise bükülme testi çok kötü sonuç verdi. Videoyu aşağıda izleyebilirsiniz. Ancak, bu videonun taraflı olduğu ve gerçek sonuçları yansıtmadığı söyleniyor ki, sonraki videoyu da izledikten sonra kararınızı değiştireceksiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Videoda oldukça kolay bir şekilde ekranın çizildiği ve hatta çizerken bile çatladığı görülürken, bükülme testinde ise çok az bir kuvvetle Nexus 6P‘nin iki büklüm olduğu görülüyor.

Dilerseniz şimdi, bu teste karşı hazırlanmış ikinci videomuzu izleyelim.

Max Lee isimli YouTube kullanıcısı tarafından hazırlanan bu videoda, ince tahtanın üstüne konulan Nexus 6P‘nin üstüne tam 40kg ağırlık konulmasına rağmen, bükülme sorununun olmadığı görülüyor. Bu da bir önceki videonun özellikle hazırlanmış olabileceği düşüncesini akıllara getiriyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.