OnePlus 5T özellikleri ile internet sızdı

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Çok yakın bir tarihte kullanıcıların karşısına çıkacak olan OnePlus 5T telefon modelinin bütün özellikleri internete düştü. Birlikte OnePlus 5T modelinin donanım özelliklerine bakalım.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Kasım ayının ortalarında tanıtımı yapılacak olan OnePlus 5T modeli hakkında yeni bilgiler internet sızdı. Bu yeni sızan bilgiler telefon çıkmış gibi bütün özelliklerini detaylı olarak bizlere sunmaktadır.

Akıllı telefon sektöründe bir süredir gündemde olan OnePlus 5T modeli resmi tanıtım tarihinin yaklaşması ile birlikte gündemde daha fazla yer almaya başladı. OnePlus 5T modeli bir önceki modeli olan OnePlus 5 ile teknik olarak aynı özelliklere sahip olmakla beraber tasarım olarak farklı piyasaya çıkacağını daha önce sızan bilgilerden öğrenmiş olduk.

OnePlus 5T özellikleri ile internette sızdı

Ekran kasa oranı oldukça yüksek olan modelde 6.01 inç büyüklüğünde OLED ekran kullanılmaktadır. Ayrıca telefonda 1080X2160 çözünürlük bulunmaktadır. OnePlus 5T telefon ekranı ise Gorilla Glass teknolojisi ile korunmaktadır

Donanım özelliklerine yakından baktığımızda ise OnePlus 5 modelinde kullanılan Snapdragon 835 işlemci, Adreno 540 GPU, 6/8 GB LPDDR4X RAM ve 64/128 GB UFS 2.1 özelliklerinin aynısı OnePlus 5T modelinde de kullanılmış.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Alüminyum kasa yapısına sahip cihazın boyutları sie  156,1x75x7,3 mm büyüklüğünde olup 162 gram ağırlığındadır. OnePlus 5T modeli aynı iPhone gibi artık ön yüzünde herhangi bir tuşa yer vermemektedir. Parmak izi okuyucusunu ise telefonun arka kısmına yerleştirmiş.

Telefonda yer alan kameraları incelediğimizde ise selfi kamerasının daha fazla megapiksele sahip olduğunu görüyoruz. Buda kaliteli selfi çekimleri yapmak isteyenler için güzel bir haber. Ana kamera 16 megapikselken ön kamera 20 megapikseldir. Her iki kamerada da Sony IMX sensörü kullanılmıştır.

Android 7.1.1 işletim sistemi ile kutudan çıkacak OnePlus 5T modelinde 3300 mAh batarya kullanılmıştır.

519 dolar fiyat etiketiyle satılacak olan telefon modelinin bir kaç resmini sizlerle paylaşalım.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

OnePlus 5T özellikleri ile internet sızdıOnePlus 5T özellikleri


Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2017, 18:43

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.