Sony Xperia Z5 Ortaya Mı Çıktı?

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Sony’nin yeni amiral gemisi Xperia Z4‘ün geçtiğimiz günlerde Japonya’da tanıtılmasının ardından, bir çok kişinin “acaba bu Sony‘nin Japonya’ya özel telefonu mu?” ya da “Sony’nin yeni amiral gemisi bu değil” gibi söylemlerine şahit olduk.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Aslında Sony, Xperia Z4‘ün donanımlarını, mevcut rakip amiral gemilerininkiyle benzer seçerek zaten Xperia Z4‘ün yeni amiral gemisi olduğunu ima etmişti. Ama son olarak şimdi sızdırılan yeni Sony telefonu görüntüsü, acaba bu cihazın Sony’nin yeni amiral gemisi Xperia Z5 mi olduğu sorularını tekrar gündeme getirdi.

Bir diğer alınan bilgide de, Xperia Z5 olduğu iddia edilen cihazın özellikleri yer alıyor. Buna göre, Xperia Z5‘in Snapdragon 820 işlemcisi, 4 GB RAM‘i, 2K çözünürlükte ekranı, Qualcomm Sense ID parmak izi okuyucusu ve USB-C girişi bulunacak. Bu bilgilerin doğru olup olmadığını kısa süre içerisinde öğreneceğiz. Aşağıda sızdırılan Sony telefonuna ait görüntüyü inceleyebilirsiniz.

xperia-z5

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.