Galaxy S7 Özellikleri AnTuTu Testinde Ortaya Çıktı!

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Resmi tanıtımına bir ay gibi kısa bir süre kalan Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S7 özellikleri, AnTuTu testinde tüm detaylarıyla birlikte ortaya çıktı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Milyonlar, Galaxy S7‘nin resmi tanıtımının yapılacağı MWC (Mobil Dünya Kongresi) öncesi 21 Şubat‘ta Samsung‘un etkinliğine gözünü çevirmiş durumda. Popüler bir akıllı telefon olması sebebiyle, kullanıcı kitlesi oldukça yüksek olan ve her yıl yenisi çıkan Galaxy serilerinden, aynı şekilde beklenti de yüksek oluyor.

Geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaştığımız “Galaxy S7 Özellikleri Arasından Kamera ve Ekran Belli Oldu” başlıklı haberimizdeki bilgileri de teyit eden ve Galaxy S7‘nin tüm özelliklerini ortaya çıkaran yeni AnTuTu testi raporu internete sızdırıldı. Kullanıcılar tarafından en çok merak edilen konuların başında gelen Galaxy S7 donanımsal özellikleri, cihazın gücünü ortaya koyuyor.

SM-G935A model numarasıyla AnTuTu raporunda beliren Galaxy S7 Özellikleri şöyle:

galaxy s7 özellikleri

Gücünü Qualcomm’un yeni nesil mobil yongası Snapdragon 820 işlemcisinden aldığı görülen Galaxy S7, 4GB RAM, 1440x2560px çözünürlükte 5.1 inç ekran, 12MP BRITECELL arka ve 5MP ön kamerayla geliyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

İşletim sistemi olarak en son Android 6.0 Marshmallow sürümüyle gelecek olan S7 modelinin, aynı zamanda Exynos işlemcili 5.1, 5.5 ve 6 inç’lik ekrana sahip modelleri de olacağı söylenenler arasında.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.