iPhone 6c ve Galaxy S7 Satışa Çıkış Tarihleri

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma
HTC Desire ve HTC Legend'e Root erişimi

2016 Yılına damga vuracak en iyi cep telefonu Samsung’ dan mı yoksa Apple’ dan mı çıkacak!

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung Galaxy S7‘ yi, Apple ise iPhone 6C modelini 2016 yılında satışa çıkaracak. Her iki modelinde farklı segmentte kullanıcıları olması bekleniyor.

Dünya devi China Telecom‘un gerçekleştirdiği basın toplantısında paylaştığı görseller, 2016 yılında çıkacak iPhone 6c ve Galaxy s7  cep telefonların çıkış tarihlerine ışık tuttu

Samsung, Galaxy S7 modelini Mart ayı içerisinde, Apple ise iPhone 6c‘ yi Nisan ayı içerisinde satışa çıkarması bekleniyor. Yeni modelin görüntülerine, Galaxy S7 özellikleri yazımızda yer vermiştik.

iphone 6c,galaxy s7,samsung galaxy s7 satış tarihi,iphone 6c ne zaman çıkacak,iphone 6c fiyatı,galaxy s7 fiyatı,galaxy s7 mı iphone 6c mi,en iyi cep telefonları

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung, çıkardığı bazı modellerin tanıtımını yaptıktan 10 gün sonra satışa çıkardığı bilinmektedir. Apple’ de çok bekletmeden yeni ürününü aynı ay içerisinde çıkaracağı beklenmekte.

İnternet’ de yer alan bir bilgiye göre Samsung, Galaxy S7 modeli için büyük çapta bir stok yapacağı bunun için şimdiden yol haritasını hazırladığı aktarılmakta.

Samsung’ un çıkardığı orta segment modellerle rekabet yapabilmek için Apple, iPhone 6c’ yi çıkaracağı, satış fiyatının daha uygun olacağı kısa süre önce basında yer almıştı.

Apple, iPhone 6c’ yi metal kasa ve çeşitli renklerle satışa çıkaracak. Bakalım her iki cep telefonunda satış fiyatları Türkiye için uygun olacak mı?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.