Google’dan 50$’lık Android One Telefonu Geliyor!

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Google‘ın saf Android deneyimini gerek arayüz gerek güncellemelerle kullanıcılara yaşatmayı amaçlayan Nexus projesinden sonra, yine benzer amaçları taşıyan ancak daha düşük bütçeli kullanıcıları hedef alan Android One projesi hayata geçirilmişti.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Ülkemizde de satışa sunulan ilk ve şimdilik tek Android One telefonu olma özelliğine sahip General Mobile 4G modeline yönelik haberimizi burada sizlerle paylaşmıştık.

general-mobile-4g-android-one

Google, şimdi herkes bir Android telefonuna sahip olsun diyerek, sadece 50$‘lık fiyata sahip yeni bir Android One telefonunu yakında satışa sunacak.

Bir kaç hafta içerisinde duyurulması beklenen yeni süper ucuz Android One telefonuna ilişkin henüz teknik bilgiler belli olmazken, satışa sunulduğunda ciddi talep göreceği düşünülüyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.